Het verhaal
10-10-2014

Op Heilige Grond

In het wat vervallen klooster, nabij het openluchttheater, zitten de nonnen op zwart zaad  en met hun handen in het haar. Om bijv.  een aannemer te kunnen betalen moet er geld in het laadje komen.

De dames besluiten om kamers in het klooster te gaan verhuren. Dit zet hun rustige leven volledig op z’n kop.  Vroeger kwamen de nonnen slechts eens per jaar tijdens het Lochemse popfestival in contact met andere personen. Tegenwoordig komen ze ineens dagelijks in contact met allemaal voor hen nieuwe en vreemde figuren,  die al dan niet uit eigen wil een tijdje in het klooster verblijven.

 En dan zijn er nog de timmerlui die elke dag over de vloer komen. Brengen al deze personen de nonnen en het klooster nou de gewenste nieuwe impuls of raken ze door hen juist nog dieper in de problemen?  Tijdens het eigentijdse openluchtspel 'Op Heilige Grond' wordt het publiek  meegenomen in de zoektocht naar een nieuwe toekomst voor het klooster en passeren persoonlijke dilemma's van de nonnen én hun gasten de revue. 

‘Op Heilige Grond’ is een vrolijk theaterstuk vol humor en muziek. Hilarische momenten en een heel verrassend slot maken het zeker de moeite waard om hier getuige van te zijn.

Ga op 30 juni, 1 juli, 7 juli en 8 juli naar het Lochemse openluchttheater en kom erachter of er nog toekomst is voor de nonnen en hun klooster Op Heilige Grond!

afbeelding

Social Media


facebook twitter

Locatie